torstai 3. elokuuta 2017

Pitkästä aikaa

Blogi on jo pitkän tovin ollut hiljainen, mutta siihen on ollut hyvä syy. Noin vuosi sitten aloimme pähkäilemään takaisin Turkuun muuttoa. Päätimme laittaa ihanan Furulundimme myyntiin ja alkaa rakentamaan alusta asti meille uutta kotia. Niin ihana kuin Furulund on ollutkin, se ei aivan täysin ole palvellut meitä niinkuin kotimme haluaisimme palvelevan. Tällä tarkoitan lähinnä sitä, että kolmessa kerroksessa eläminen on ollut haastavampaa pienen lapsen kanssa, kuin alkuun osasimme kuvitella. Vieressämme kulkee myös vilkas tie, ja meri on todella lähellä. Vaikka se on ehdottomasti yksi tämän kodin parhaimpia puolia, niin lapsen kanssa se aiheuttaisi myöhemmin varmasti myös huolta. Olemme viihtyneet saaristossa hyvin, mutta kun työt, suurin osa suvusta ja ystävistä asuu Turun alueella, on helpompaa muuttaa lähemmäs kaikkea näitä. Täällä on upeat maisemat, hyvät palvelut ja ihana pienen kaupungin henki ja kotimme, mutta siihen se sitten jääkin. 


Vanhan kodin ostaessa harvoin asiat ovat niinkuin itse uuteen kotiin rakentaisi tai laittaisi. Esimerkiksi pohja tulee meillä olemaan täysin erilainen. Kevään ajan olemme pohtineet millaisen kodin haluaisimme rakentaa. Pyysimme paljon tarjouksia erilaisista taloista eri yrityksiltä, mutta yksi vei selkeästi voiton monella osa-alueella. Meille tulee siis Kannustalo, ja talomalliksi valikoitui upea 1,5 krs Aurora. Aurorasta olen haaveillut jo ennen Furulundin ostoa, mutta täytyy sanoa, että vanhalla puutalokaunottarellamme on ollut iso rooli siinä, että valitsimme Auroran. Haluamme jatkossakin ripauksen vanhan ajan henkeä kotiimme. Tämä unelmiemme kodin rakentaminen on vielä aivan alkutekijöissä, mutta jos haluat, niin pääset mukaan seuraamaan tästä Oi Aurora -blogiani, joka keskittyy rakentamiseen ja sisustamiseen. 

Kiitos kun seurailit Furulundin menoa. Meillä on vielä pari viikkoa aikaa verestellä muistoja täällä, kunnes muutamme väliaikaiseen vuokrakotiin Turkuun rakentamisen ajaksi. 


Toivottavasti tavataan Aurora -blogin puolella, mukavaa kesän jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti