perjantai 1. heinäkuuta 2016

Huhuu, onko siellä enää ketään?

Blogi on ollut jo muutaman kuukauden hiljaisuuden vallassa. Monesti olisi mieli tehnyt kirjoittaa, mutta arki on vienyt niin mukanaan, etten ole ehtinyt saatikka jaksanut. Pahoittelut siitä! Toisaalta on ollut myös rentouttavaa pitää luovaa taukoa, enkä ole ottanut mitään stressiä, vaikka blogi hiljainen onkin. Instagram sen sijaan on päivittynyt tasaiseen tahtiin, kuvia ja kuulumisia pääset seuraamaan jannikah_ nimimerkin takaa. Huhtikuun jälkeen on tapahtunut paljon kaikenlaista, onpahan nyt ainakin hetkeksi taas mistä kirjoitella! Toivottavasti siellä puolella jaksatte vielä lukeakin. 


Remonttien suhteen meillä on ollut nyt hiljaisempaa, mutta sitäkin taakkaa pitäisi pian taas alkaa purkamaan. Ikuinen sisustuskuume sen sijaan ei ole ottanut laantuakseen, mutta uusia hankintoja kotiin olen tehnyt maltillisesti. Ensi viikolla luvassa on Loviisan aitan Sweet Summer Party, jonne olen menossa yhdessä ystäväni kanssa. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain pientä piristystä kotiin! 


Mutta missä ovat ne kesän hellekelit? Ei ole hyötyä asua hiekkarannan lähellä, jos kelit eivät suosi. Postauksen kuvat on otettu kesäkuun alusta, jolloin lämpomittari näytti hellelukemia. Tuolloin kävimme mm. Suomenlinnassa ja Korkeasaaressa. Lapsen riemua on niin ihana katsoa, ja kesä on loistavaa aikaa nähdä ja kokea kotimaassa. Meillä on jäljellä vielä monta paikkaa, missä pitäisi kesän aikana ehtiä Eemin kanssa käymään. Näistä on ensi viikolla vuorossa Herra Hakkaraisen talo Sastamalassa. Missä paikoissa te olette käyneet / aiotte käydä kesän aikana? 


Nyt ulos nauttimaan auringosta, kun se jälleen pilvien takaa saapui esiin!

Ihanaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Kyllä, täällä ollaan! :)

  Ajateltiin käydään poikaystävän kanssa ainakin Reposaaressa ja Muroleen kanavalla. Olen houkutellut häntä myös Porispereen, mutta saa nähdä, saako tuota siippaa sinne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reposaaressa meidänkin pitäisi ehtiä käymään! :) Viime kerrasta onkin jo aikaa.

   Poista
 2. Täällä ollaan edelleen! :)
  Tarkoitus olisi perheen kesken jokin reissu tehdä kun miehellä loma. Tykkimäessä ajattelimme ainakin käväistä vaikka neiti vielä pieni mutta siellä olisi eläimiä joista hän tykkää todella paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet on kyllä ihania. :) Ja just hyviä pienille! Sais olla enemmän jotain vauvojen ja taaperoiden paikkoja.

   Poista