maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uudistunut työnurkkaus


Yläkerran "aula" on toiminut meillä alusta asti tietokone/työtilana. Viime syksynä halusin kuitenkin tilaan hieman muutosta ja kunnollisen työpöydän aikaisemman Hemnesin lipaston tilalle. Lipasto oli todella ihana, mutta ahdas, kun sen sisälle piti ahtaa tulostinkin. Paikallisesta kirppisryhmästä löysin kahdellakympillä vanhan työpöydän, joka käytiin nopeasti hakemassa kotiin. Pienen hionnan jälkeen pöytä sai pari kerrosta valkoista puuvahaa ylleen ja valmista tuli. Vetimet ovat alkuperäiset. 

Työtila on meille riittävän kokoinen, eikä tietokone ole edes päivittäisessä käytössä. Läppärin tilalle haluaisin iMacin, mutta kukkaro on toista mieltä. Ehkä sitten joskus!  

Täältä voit käydä kurkkaamassa, miltä työnurkkaus näytti aikaisemmin, klik

Mukavaa uutta viikkoa! 

4 kommenttia:

 1. hei mistä tuo "puolikas" kirjahylly on?? Pidän tyylistäsi sisustaa, kaunis koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tuo vitriini on ostettu Ikeasta, joskus v. -12. Mutta eiköhän sieltä vieläkin noita löydy :) sarjan nimeä en valitettavasti muista. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Moi, minkä värinen työpöytä oli ennen tuunausta? Mitä puuvahaa käytit,oliko helppo työstää ja millä välineillä levitit? Itselläkin olisi yksi projekti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..Sellainen tumma puu.. Kuvan pöydästä ennen tuunausta löydät Instagramista, jannikah_ nimimerkin takaa. :) (Toki tarvii selata kuvissa vuosi taakse päin.) Puuvaha on nimeltään Bloom, ja sävy vanilja. Mielestäni puuvaha on helppo käyttää, ja ihan pensselillä levitän, tapoja on toki monia! Itse tykkään kun pensselin vedot jäävät näkyviin.

   Poista