torstai 10. maaliskuuta 2016

Hei maaliskuu


Heipat pitkästä aikaa! Täällä kiireinen arki on napannut otteeseensa niin, ettei perässä meinaa pysyä! Kiirettä riittää, iltaisin sitä onkin jo niin väsynyt, että painelee mielellään nukkumaan ennen kymmentä. Hassua edes ajatella, että vielä pari vuotta sitten valvottiin ja keikuttiin yöllä jopa kahteen, vaikka aamulla olisi ollutkin koulua tai töitä? Ei onnistuisi enää mitenkään.. 

Kiireen lisäksi meidän perheessä on ollut huolta, murhetta ja surua kuluneen kuukauden aikana. Se onkin yksi syy, miksei blogin päivittäminen ole tuntunut tärkeältä, tai edes luontevalta puuhalta. Nyt voidaan jo paremmin, ja tuotakin aihetta voin avata omassa postauksessaan myöhemmin. 

Odotan jo innoissani kevättä, lämpöä ja aurinkoa. Sitä, että pihan tulppaanit ja omenapuut puhkeavat kukkaan. Siihen asti keittiön pöydältä löytyy joka viikko uusi kimppu tulppaaneita tai muita kukkia. Paremmin en voisi paria euroa käyttää, niin paljon näistä saan iloa! Naistenpäivän kunniaksi ostin itselleni uuden muumimukin, tämä uusi Tuutikki on aivan mielettömän ihana! Toinen uutuus muki jäi vielä kaupan hyllylle, mutta sekin pitää ehdottomasti saada. Pian voidaan pitääkin kunnon kahvikestit, alkaa näitä muumimukeja olemaan jo yli 50, sen lisäksi löytyy vielä Pentikin sekä Iittalan kupit ja miehen Simpsonit... Lexingtonin mukeja unohtamatta! Montako kahvikuppia yksi perhe tarvitsee? Ilmeisesti liian monta... 

Mukavaa viikkoa! 

P.S. Pysykäähän kuulolla, tulossa lapsiperheille sopivaa arvontaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti