keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Taaperon uusi huone


Joulun välipäivinä innostu(tti)in vaihtamaan makuuhuoneita. Eemi sai Joulupukilta ihanan ison tiipiin, kuten oli toivottu. En ollut hiffanut katsoa teltan kokoa toivetta esittäessäni, ja sehän todellakin on...iso.  Neliön mallinen tiipii olisi helppo sijoittaa pienempäänkin tilaan, mutta tämä Alice & Fox merkin tiipii vaatii itselleen aika ison huoneen. Pian roudattiinkin huonekaluja huoneesta toiseen ja hyvä näin. Ehkä me vanhemmat ei tarvita jättimäistä makuuhuonetta, vaan kasvava lapsi, jonka lelujen määrä kasvaa ikävuosien mukana. 


Huoneen seiniä ei aiota maalata, vaan saavat pysyä tuollaisenaan. (Vaikkakin jokin tehostetapetti olisi ihana!) Eemin vanhan huoneen seinäthän olivat beiget (tikkurilan herkkusieni), jolloin harmaa ja valkoinen olivat ihan kivat tekstiileissä ja huonekaluissa. Nyt huoneesta tuntuu puuttuvan väriä seinien ollessa valkoiset, ja harmaa puskee liikaa esiin omaan silmään. Pomppuhevosen keltainen tuo kivaa kontrastia, ja päätin, että verhot saavat vaihtua myös sitruunankeltaiseen. Jotexilta löysin nätit verhot, nyt vain odotellaan niiden saapumista. 


Legosäilytysbokseja tilasin hiljattain pari lisää, tuon harmaan toi Joulupukki. Kahdessa isommassa on erilaisia palikoita, pienessä taas eläimet ja ukot. 


Tuo Tresxicsin naulakko on ihan uusi ostos parin viikon takaisilta Ipanahipat messuilta. Jonkun aikaa sitä tuli sulateltua, että ostanko vaiko en.. Kun netistä ei näitä näyttänyt löytyvän ja messualennuskin oli ihan hyvä, niin päätin napata mukaan. Naulakon voi kiinnittää joko ruuveilla tai vahvalla kaksipuolisella teipillä. Tarrat ovat liikuteltavia. 


Lipastojen päältä löytyy mm. vaippoja, yövalo sekä kirjoja. 


Sekä tämä supersuloinen matkamuisto Eemin ensimmäiseltä matkalta Kööpenhaminasta. 


Mummi osti Ipanahipoista Eemille tämän tabletin, jota voi värittää tusseilla. Tussien jäljet lähtevät pyyhkimällä pois. Super Petit on kuulemma vasta syksyllä rantautunut Suomeen ja tuotteita löytyy ainakin MaxPlayn kaupasta. 


Tiipiin sisällä näyttää tältä. Täällä me luetaan satuja ja leikitään. Teltan sisään mahtuu helposti koko perhe. Pohjalle hain Ikeasta mattoja, laitoja koristaa erilaiset koristetyynyt sekä Rooman Disneyltä ostettu Stitch. Lisäksi tyynyjen seasta löytyy fleecepeitot niin Eemille kuin äidillekin. 


Tellkiddon paperipussiin mahtuu yllättävän paljon pehmoleluja! Taaperon on helppo kaataa säkki lattialle ja kaivaa lelut esiin. 


Katossa roikkuu vielä väärä valaisin... Tänne tulee siis sama lamppu kuin Eemin huoneessa ennenkin on ollut, Muurlan Hehku Muumitalon kuvalla. Lisäksi pinnasänky tulee saamaan kyytiä kevään aikana, kun on aika ottaa "isojen poikien sänky" käyttöön. Sitä ennen harjoitellaan kyllä vielä pinniksen kanssa, poistamalla siitä toinen laita. 

Tällaiselta näyttää taaperon uusi huone siis tällä hetkellä! Värien määrä tulee lisääntymään kevään mittaan. Valkoista, harmaata, keltaista ja ripaus minttua. niistä on meidän taaperon huone tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti