perjantai 5. helmikuuta 2016

Pikkuinen keinutuoli

Jos jostain haaveilee tarpeeksi pitkään, se on ihan ok kotiuttaa eikö vaan? Vuoden verran olen suunnitellut olohuoneeseen tällaista keinutuolia Eemille. Silloin näitä löysin vain yhdestä englantilaisesta verkkokaupasta järkevään hintaan, mutta isojen postikulujen vuoksi jarruttelin tilauksen kanssa. Toki Eemi ei silloin keinutuolia olisi edes tarvinnut, ja se olisi saanut odottaa koristeena tovin. Kesällä huomasin näitä Alice & Fox merkin keinutuoleja Jollyroomissa, mutta edelleenkään en raaskinut tilata. Kun Joulupukkikaan ei tuonut keinutuolia, päätin joulun jälkeen, että jos nämä alennukseen tulevat niin sitten vihdoin tilaan ja lopetan jahkailun. Tällä viikolla tuoli sitten saapui, ja se on ollut aikamoinen hitti! Eikä pelkästään äidin silmissä, vaan Eemikin tykkää tuolista kovasti. 


Keinutuolin suunnittelin meille alunperin taaperon tv-tuoliksi, ja sellainen siitä on tullutkin. Eemi touhottaa kovasti, eikä juurikaan jaksa tuijotella telkkaria paria minuuttia kauempaa. Mutta kun Netflixistä pärähtää Timppa lammas käyntiin, niin poika kapuaa heti innoissaan tuoliin sitä katsomaan. (Tai sitten äidin syliin, mikä on enemmän kuin ok äidille.) 


Pohdin pitkään valitsenko valkoisen vai harmaan tuolin. Harmaaseen päädyin kuitenkin sen vuoksi, että se oli alennuksessa ja siinä ei näy tahrat varmasti yhtä hyvin kuin valkoisessa. Valitettavasti en ajatellut yhtään millainen sähkömagneetti tuoli on, ja siihen kiinnittyvät valkoiset koiran karvat välittömästi.. Onneksi muovinen tuoli on helppo pitää puhtaana rätin kanssa! 


Vaikka tämä moderni keinutuoli miellyttää silmääni kovasti, niin toivon, että vanhempieni luota löydän vielä oman vanhan keinutuolini. Pienellä maalikerroksella siitä saisi ihanan tuolin Eemin huoneeseen. Sisustajana taidan olla vähän "kaikkiruokainen", vaikka kovasti vanhaa ja rosoista rakastankin, niin modernit jutut iskee myös. Kotimme sisustus onkin aikamoinen sekametelisoppa niistä asioista mitkä meitä miellyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti