keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Valoa lastenhuoneeseen


Uuden vuoden tienoilla tilasin Eemin huoneeseen kauan himoitsemani lightboxin. En ollut näitä ennen huomannut suomalaisissa sisustuskaupoissa, ja Ruotsin postikulut kauhistuttivat. Joulun jälkeen törmäsin kuitenkin suomalaiseen Miniones nettikauppaan, jonka valikoimista löytyi A little lovely:n tuotteita. Kun myöhemmin bongasin vielä alekoodin kyseiseen kauppaan, oli tilaus pakko tehdä. Toimitus oli nopea, ja Instassa tämän jo esittelinkin boxin kotiuduttua. 

Lightbox toimii meillä Eemin huoneessa tunnelma/yövalona. Alkuun tämä oli turhan kirkas, mutta kun patterit olivat hieman ehtineet kulua, niin valosta tuli juuri sopiva yövaloksi. Veikkaan, että tästä tulee myös meillä mainio juhlien somiste! Eemin 2v syntymäpäivien suunnittelut ovat jo kovassa vauhdissa, kutsutkin odottavat jo valmiina. (I know, grazy party planner mutsi..) Vielä kun keksin juhlien teemaan sopivan tekstin tähän, niin lightbox löytää varmasti paikkansa tarjottavien keskeltä. 

Muita lightboxiin ihastuneita?  

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihana! Tilaisin meillekkin mutta pojan huoneessa on jo niin paljon kaikkea ettei taida millään mahtua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastun vähän liian helposti kaikkiin sisustusjuttuihin... Haaveissa on lottovoitto ja semmonen 300 neliöinen talo mihin saan kaikki mahdutettua.. ;)

      Poista