keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Tre Små Rum

Meillä täällä saaristossa on ihania pieniä putiikkeja ja ravintoloita, joista sisustuskaupat ovat (yllätys yllätys) suosikkejani. Eilen suuntasin keskustaan suloiseen Tre små rum -sisustuskauppaan hakemaan vintagemaalia kehysten maalausta varten. Samalla tuli napattua parit kuvat tänne blogiinkin teidän ihasteltavaksenne. Tre små rumista olen ostanut paljon kaikenlaista mm. nuppeja, naulakon, Vilacin leluja Eemille, lahjapaperia, kynttilöitä, magneetteja, sisustuskylttejä, lahjoja sekä useamman purkin maaleja. Usein jään suustani kiinni turisemaan mukavia puodin naisten kanssa, vaikken heitä sen kummemmin tunnekaan. Täällä vaan on jotenkin niin erilainen meininki asiakaspalvelussa kuin suuremmissa kaupungeissa, on aikaa jutella asiakkaille ja toivottaa tervetulleeksi. Nämä on näitä pieniä juttuja, joita itse arvostan pienissä yrityksissä ja pienten kaupunkien puodeissa. Siinä jutustellessa kuulin, että valikoimiin on lähiaikoina täydentymässä uusia sävyjä vintagemaaleista, ja kurkittuani niitä netistä meinasin tippua tuolilta. Aivan ihania värisävyjä tulossa, en malta odottaa! Keittiön pöytä ja Eemin "isojen poikien sänky" tarvitsevat uudet maalit ylleen ja ne tulevat ehdottomasti olemaan tuosta uudesta värikartasta.


Mutta takaisin liikeeseen! Valikoimissa ja esillä oli tietysti nyt paljon joulujuttuja, kuten kuvista huomaatte. Yksi syy miksi pidän liikkeestä kovin on sen vanhanaikaisuus. Tilat ovat itsessään kauniit ja vanhassa puutalossa, mutta sen lisäksi tuotteet ovat sellaisia, jotka henkivät vanhaa aikaa ja rosoisuutta. Sellaisia, jotka sopivat helposti meille tänne kotiin. Ja jotain mökkimäistä liikkeessä on myös. Jos meillä olisi kesämökki niin sisustaisin sen ehdottomasti Tre små rumin -tyyliseksi.


Tällä kertaa matkaan lähti vain yksi pieni purkillinen warm grey -maalia ja kaunis joulukoriste. Tuollaisen Mailegin pienen Nissen haluaisin meille vielä kotiuttaa.♥ Täytyypä suunnata ostoksille pian taas. Nyt on kuitenkin aika toivotella kauniita unia, kuullaan taas! 

2 kommenttia:

  1. On ihan mun näköinen liike! On vain niin himputin kaukana... Onko verkkokauppaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti taida olla :/ Siinä sulle ensi kesän kesälomareissukohde! :)

      Poista