torstai 5. marraskuuta 2015

Ihana Villa

Yhtenä lokakuisena viikonloppuna suunnattiin perheen kesken Tampereelle. Kyseessä oli yhdistetty työ/syyslomavisiitti, sillä minulla oli yksi POMPdeLUXin keikka lauantaina hoidettavana. Samalla reissulla ehdittiin näkemään sukulaisia ja ystäviäkin! Päädyttiin ottamaan hotelli yhdeksi yöksi, koska reissusta olisi tullut hieman liian raskas Eemille, jos olisimme ajaneet illaksi kotiin. Tämä olikin jo toinen hotelliyö Tampereella tänä vuonna, ja Tornin sijaan päädyimme tällä kertaa Sokos Hotel Villaan. Nämä kaksi hotellia ovat aivan lähekkäin, sillä Villa sijaitsee Tornin takana. 


Hotellin parkki oli meille siis ennestään tuttu, Tullintorin parkkihallissa, samoin kuin Torni hotellinkin. Saatiin huone mukavasti pari tuntia etuajassa, ja meitä palveltiin muutenkin todella lämpimästi koko vierailun ajan. Villa on ehdottomasti sopivampi hotelli lapsiperheille, jos Torniin vertaa. Hotellissa oli ihanan rauhallinen ja lämmin tunnelma, eikä tarvinnut tapella hisseistä humalaisten asiakkaiden kanssa. Alakerran coffee barista napattiin vielä hieman kahvia ja purtavaa kiireessä ja saatiin Eemin ruoka lämmitettyä samalla. 


Huoneemme oli valoisa ja tilavan tuntuinen, vaikkei todellisuudessa ollut kovin iso. Kaupungin häly ei huoneeseen kantautunut eivätkä seinänapuuritkaan häirinneet. Saimme nukkua yömme täysin rauhassa. 

Aamupala on hotellissa yöpymisessä parasta (ainakin Suomessa) ja Villan aamupala tarjoillaan Tornin tiloissa. Tämähän meille sopi paremmin kuin hyvin, sillä tykästyimme Tornin aamupalaan keväällä. Tällä kertaa aamiaisella sujui monikin asia paremmin kuin silloin, ja tuntui että henkilökuntaa oli paikalla enemmän.

Huonetta saimme pitää maksutta tunnin pidempään, ja Eemi ehti nukkua pienet päiväunet ennenkuin jatkoimme kaupungille. Koko perheelle jäi reissusta hyvä mieli, ja Villaa suositaan jatkossakin kun Tampereelle eksytään! 

2 kommenttia:

  1. Olin parhaan ystäväni kanssa Tampereella syyskuussa ja käväisimme myös Tornissa. Hirveä meteli ja hälinä! Itse pienestä paniikkihäiriöstä kärsivänä en pitänyt paikasta yhtään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se taitaa olla semmonen paikka missä monet haluavat Tampereen reissulla käydä katsomassa maisemia.. :) :/

      Poista