tiistai 8. syyskuuta 2015

Syksyn tuntuaNiin se syksy hiipien taas saapui. Rooman +36 lukemat viime viikolta vaihtuivat reippaasti viileämpiin Suomen syyskeleihin. Tänään (ainakin täällä meillä) ulkona tuntuu olevan todella kylmä, ja sisälläkin pistin ensimmäisen patterin päälle, Keittiössä löin myös puuhellan tulille, heti kun alkoi paleltamaan. Päiväkahveja on ihana juoda puiden paukkuessa hellassa. Viime syksynä pärjättiin muistaakseni aika pitkälle ilman pattereita, ja käytettiin lähinnä ilmalämpöpumppuja talon lämmityksessä. 

Koleasta säästä huolimatta tänään on ollut ihana päivä, sillä ystävillemme syntyi yöllä pieni poika. Minulla oli suuri kunnia olla eilen sairaalassa mukana synnytyksen alkumetreillä, ja tänään sain pidellä pikkuista sylissäni. Hassua, miten sen vastasyntyneen pienuuden unohtaa. En pysty käsittämään, että Eemikin oli joskus niin mini! Ja miten nuo pikkuiset saavatkin ihmisen ihan polvilleen suloisuudellaan. Vielä kerran, paljon onnea tuoreille vanhemmille! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että syksy tekee tuloaan! :) Ajattelin laittaa sisustuksen uuteen uskoon viikonloppuna. Taidan hakea myös lyhdyn parvekkeelle ja laittaa sinne tuikkukynttilän palamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivoin myös kynttilät esiin sisällä. Jos viikonloppuna saisi laitettua lyhdyt pihallekin.. :)

   Poista
 2. Syksyssä on kyllä parasta kun kylmällä ilmalla voi käpertyä viltin alle ja juoda kuppi kuumaa. Tietenkään unohtamatta niitä kynttilöitä ja takkatulia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Meillä on takan hankkiminen olohuoneeseen vielä vaiheessa. Remontin yhteydessä vanha kaunis (mutta sisältä rikki) ollut takka sai kyytiä. :/

   Poista