sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kotona


Perjantain ja lauantain välisenä yönä palattiin Rooman reissulta takaisin Suomeen. Viisi päivää vierähti hujauksessa helteisessä (ajoittain tuskaisen kuumassa) Italiassa, ruuasta sekä nähtävyyksistä nauttien. Kotiin oli kuitenkin aivan ihana palata oman pienen bambinon luokse. Eemi heräsi välittömästi ulko-oven käytyä, kuin vaistoten, että nyt on äiti ja isä kotona. Siinä sitä sitten halittiin ja leikittiin parisen tuntia keskellä aamuyötä. Reissussa ikävä oli välillä todella kova, mutta oli ihana huomata miten suhde Eemin ja isovanhempien välillä oli lujittunut. Rooma ei omasta mielestäni ole alkuunkaan pienten lasten paikka, ainakaan jos mielii nähdä nähtävyyksiä. Kuumat kelit ja pitkät jonot eivät sovi perheen pienimmille, etenkään kun kohteet eivät varmastikaan ole lapsista yhtä mielenkiintoisia kuin aikuisista. 

Tässä lähipäivinä käyn muistikorttien about 1000 kuvaa läpi, eiköhän niistä muutamat tänne blogiinkin sitten postausken muodossa eksy. Vaikka koti on maailman paras paikka, niin täytyy myöntää, että matkakuume vain kasvaa kasvamistaan aina reissujen jälkeen. Vielä on niin paljon näkemättä ja kokematta, mutta Rooman saan vihdoin vetää listaltani ylitse. 

2 kommenttia:

 1. Täällä suuri Italia-fani. Oon ite käynny 2 kertaa Roomassa ja suunnittelen jo ens vuodelle häämatkaa jonnekinpäin Italiaa. Mielenkiinnolla oottelen sun Rooma-postausta :)
  -iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin jäi vielä rutkasti näkemättä yhtä ja toista, seuraavalla kerralla sitten. Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, niin ehdottomasti oltais otettu juna Terminin asemalta Venetsiaan tai Milanoon! :) Nuo junaliput oli vain 25€ / suunta, ei paha ollenkaan! Toivotaan ettei sulle iske hirvee ikävä Roomaan postausten jälkeen! :D

   Poista