sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Coolein automatto

"No, pitäähän pojalla automatto nyt olla."  Jjep. Ja mielessä pyöri välittömästi ne perinteiset vihreät, ja omaan makuuni ylihinnoitellut ja ei niin kauniit matot. Hakusessa oli myös sen verran pieni matto, että se olisi helppo rullata sivuun leikkien päätteeksi. (Päivisin kun leikitään suurimmaksi osaksi olohuoneessa.) Pitkään sitä "oikeaa" mattoa tuli metsästettyä, mutta vihdoin se on löytynyt. Monissa blogeissa pyörinyt, H&M Home:n "the automatto", joka sopii meille aivan täydellisesti. Tätä ei tarvitse edes rullata piiloon, niin nätti se on. Plussaa myös pohjan liukuesteistä!


Hintaa matolla oli vajaa 30 euroa. Tällä hetkellä näitä ei taida löytyä nettikaupasta, mutta H&M Home myymälöistä voisi vielä löytyäkin..? Nuo puiset pikkuautot nappasin mukaan Köpiksen lentokentän Tigerista, kahden euron kappalehintaan. Paloautosta on muodostunut ehdoton suosikki, jonka kanssa Eemi jaksaa leikkiä pitkät tovit. Suomessa en näihin ole vielä törmännyt, mutta Rooman reissulla kipaistiin Tigeriin hakemaan muovilusikoita, ja samalla nappasin vielä toisen paloauton meille kotiin. Nyt ei tarvitse panikoida jos sille lempparille sattuu jotakin, kun kaapista löytyy vara-auto! 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana matto! Ostaisin kyllä mutta enpä ole koskaan noista home jutuista kuullut liikkeen muodossa.
  Ja tuollaisia samanlaisia autoja näin Porissa tigerissä mutten ostanut. Nyt kaduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porin Puuvillasta löytyy myös tuo Home :) Ja ainakin pääkaupunkiseudulla ja täällä Turussa on H&M Home osastot myös. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia - jälleen :)
  Aurinkoista syksyä Jannika!

  VastaaPoista
 3. Niin hieno, juuri sisustukseen sopiva! ;)
  Meillä löytyy kaksin kappalein erittäin vanha automatto. Muovinen mutta sellaisia ei enää mistään saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisesta muovisesta haaveilin joskus myös, mutta en mistään löytänyt! :(

   Poista
 4. Löytyy suomestakin, Porista ostettu😊 meillä noi kaikki kolme. Ihana tuo automatto, paljon kivempi kuin se perus vihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Hienoa että näitä on myyty täälläkin, hinta oli ainakin erittäin jees! Puiset autot kun on usein aika kalliita! :/

   Poista