torstai 6. elokuuta 2015

"Minussa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa..."


Tuo Apulannan tutun kappaleen kertosäe soi päässäni nykyään melkein aina, kun käynnistän koneeni. Blogihiljaisuus on johtunut siitä, että tällä koneella ei meinaa saada tehtyä yhtään mitään. Kun sähköpostin lukeminenkin kestää tuntitolkulla, ei tule mieleenkään, että saisi kuvia muokattua tai avattua edes Bloggeria.. Eilisen yön kone teki pitkään erilaisia päivityksiä, ja nyt on toiminut ihan mallikkaasti koko aamun. Tuota ennen olen jo kertaalleen putsannut koneelta kuvat yms. talteen, ajanut koko romun alas ja asentanut uudestaan. Tuon luulin auttavan, mutta päinvastoin se vain hidasti konetta entisestään. Netti on kuitenkin toiminut ihan mallikkaasti muilla laitteilla, joten sekään ei ole ollut syynä. Kone on vasta 2,5 vuotta vanha perus HP, joten ei nyt luulisi ihan näin nopeasti hajoavankaan...? Vaikka tuntuukin, että nykypäivän laitteet ja koneet kestävät paljon heikommin kuin ennen. Toivottavasti konemurheet ovat nyt historiaa, ja pääsen taas postailemaan! Kauniiden kesäpäivien ansiosta on tullut kuviakin räpsittyä taas ahkerammin. Palaillaan pian! 

PS. Vaikka blogi välillä hiljaisempi onkin, niin Instagram ei! Kuvia päivittyy tasaiseen tahtiin jannikah_  nimimerkin alle. 

2 kommenttia:

 1. Olen huomannut samaa että nyky vehkeet eivät todellakaan kestä niin kuin ennen. Se luvattu 3 vuotta ja uutta saa olla jo hankkimassa. Kesällä saa vähän taukoa blogista pitääkin :) Mukavaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se uuden koneen ostaminen on taas semmosta hepreaa mulle, että huhhuh. :D Eikä tuo mieskään niistä niin tiedä eikä oikeen koskaan konetta käytäkkään.

   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinne myös! <3

   Poista