torstai 6. elokuuta 2015

Gone to the beach


Vietettiin eilen Eemin kanssa kesän ensimmäistä rantapäivää! Meiltä on kotoa vain kilometri lähimmälle hiekkarannalle, ja matka taittuu helposti rattaiden kanssa. Pakkasin tavarat valmiiksi, ja Eemin herättyä ensimmäisiltä päiväunilta, suunnattiin rantsulle. Lähirantamme on pieni ja suhteellisen rauhallinen, toki eilen paikalla oli enemmän väkeä kuin koskaan ennen olen siellä nähnyt. Saatiin kuitenkin kiva spotti varjosta ja veden läheltä. 

Kyseessä oli Eemin ensimmäinen rantsureissu ikinä (jos ei viime kesän vaunuissa hengailua lasketa), ja mereen tutustuminen sujui hyvin. Vesi on pikkuisemme lemppari! Veneiden tekemät isoimmat aallot hieman pelottivat, ja niitä olikin parempi katsella ihmeissään äidin sylistä. Kamera oli tällä reissulla ehdoton, niin iskäkin sai ihastella miten pojan ensimmäinen rantapäivä sujui. Hiekkaleikkien välissä popsittiin vähän välipalaa viltillä. Pojan ehdottomat lempparit ovat olleet jo tovin nuo pussismoothiet, mutta sen lisäksi erilaiset marjat sekä hedelmät. Mukana oli niin vesimelonia kuin pensasmustikoitakin. Parin smoothien lisäksi juotiin toki kovasti vettä! 

Parin tunnin jälkeen rupesi rannalla olo riittämään, ja suunnattiin kotiin lounaalle. Toivottavasti näitä kunnon kesäpäiviä saadaan vielä useampi, niin mukavaa meillä oli! 

4 kommenttia:

 1. Ihana ranta postaus <3 Vitsit minulta taisi tänä kesänä jäädä talviturkkikin heittämättä kun oli niin kylmiä ilmoja loman aikana etten uskaltanut kastautumaan edes :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Enpä itsekään ole kunnolla uimaan ehtinyt, kun kaksin ollaan rannalla käyty miehen ollessa töissä. Ehkäpä ennen syksyn koleita kelejä ehtisi? ;) Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Moi ja kiitos vielä Shanghai-vinkeistäsi! Sun kommentit oli jostain syystä menneet mun blogissa roskapostin joukkoon, ja löysin ne sieltä vasta nyt. :) Ja hei, kyllä meitä on nyt jo hemmoteltu elokuussa näillä kesäpäivillä... Ainakin alkukesään verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :) Nyt on kelit olleet kivasti pari viikkoa jo kohdillaan. Jos ensi kesänä sitten jo edes heinäkuun alusta alkaisi? :D Mukavaa Shanghain "reissua", on kyllä ihana paikka, ihastut varmasti suurkaupungin menoon! :)

   Poista