keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lastenhuoneen uudet huonekalut


Ostimme hiljattain Ikeasta Lätt -nimisen setin. Paketissa oli kaksi pikkuista tuolia sekä pöytä. Hinta ei päätä huimannut, paketti lähti 20 eurolla matkaan. Sellaisenaan setti ei silmääni miellyttänyt, se suorastaan huusi tuunausta! 


Ja kuten moni jo arvata saattaa, valitsin maalit taas Vintage paint sävyistä. Se on vaan niin tajuttoman näppärää, kun pienet purnukat voi hakea kodin läheltä sisustuspuodista, rautakauppaan menemisen sijaan. Pöydästä tuli dusty green ja tuoleista taas warm grey -sävyiset. Koska Vintage maali on vesiliukoista, sutaisin päälle vielä kerroksen venelakkaa. Nyt ei maali lähde pois, ja settiä voi huoletta putsata helposti rätillä! Venelakkapurnukan osti keväällä Tokmannilta, hintaa oli vaivaiset 17€. Ja vaikka kuinka olen lakkaa käyttänyt useamman kerran, ei purkki ole vieläkään edes puolillaan. Riittoisaa tavaraa siis, suosittelen!


Nämä kuvat on napsittu eilen, kun koko päivän oli tietysti synkkää.. Mutta eiköhän näistäkin jo käsityksen saa, minkälaiset tuli. Nyt pöydällä majailee yövalo sekä musiikkipingu.


Kovasti jo odotan, että Eemi istuu pöydän ääressä, varpaat heiluen piirtämässä äidille kuvia.


Löytyykös sieltä muita Lätt -sarjaa tuunanneita? 

2 kommenttia:

 1. Tulipas niistä ihanat :)
  Minunkin pitäisi löytää sopiva väri vanhalle sivupöydälle jonka löysin hetki sitten tori.fi. Kiehtoisi hiilenharmaa tai mattamusta. Valinnan vaikeus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa molemmat hyviltä vaihtoehdoilta! :) Eikun tuunailemaan vaan! ;) Tori on kyllä siitä kiva miten helposti sieltä löytää ja saa myytyä. :)

   Poista