keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Hukkatila käyttöön

Viime viikolla meidän lasikuistin sivusta koki melkoisen muutoksen. Olen jo joskus aikaisemmin maininnutkin, että hassun mallinen kaistale olisi tarkoitus ottaa käyttöön. Aluksi suunnittelin paikalle kukkapenkkiä, mutta myöhemmin sainkin idean terassista. Meidän rappuset on kiveä ja pihan polku soraa, joten ajatus laattaterassista oli vahva. Oikeasti makeinta olisi ollut tehdä terassi liuskekivistä, mutta se ei meidän budjetille sopinut. Meillä kun remppaillaan ilman lainoja, sitä mukaa kun lompakko antaa periksi. Tähän remppaan on nyt mennyt noin 250 euroa, sisältäen hiekat, laatat, kalusteet, pehmusteet sekä somisteita.


Tältä paikka näytti siis projektin alussa. Tällä kertaa mä puhtaasti vain suunnittelin ja mies toteutti! Tosin tälläkin hetkellä mun oma työmaani makaa tuossa kuistin edustalla, kymmenisen lautaa odottaa maalausta.. 


Ja tällainen siitä sitten tuli! Vielä kun saisi vesisateen huuhtomaan nuo loput hiekat laattojen päältä pois. Ja tila suorastaan huutaa lisää kukkia! Kodin ykkösestä kävin hakemassa parit jutut, jotka näistä kuvista vielä puuttuu, mutta päivittelen myöhemmin lisää kuvia. Jos vaikka saataisiin taas auringon valokin kuvia piristämään. 

Ihanaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Wau, siitähän tuli upea. Vielä kivassa paikassa, ihana muuten tuo teidän ikkunassa oleva kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Tuossa kelpaa aamukahvit kesällä juoda ja lukea lehteä! :) Aurinkokaan ei paista siihen aamulla, joten näkee lukeakin! :D Tuosta näkösuojatarrasta tykkään itsekin kovin! <3

   Poista
 2. Vau! Sopii kyllä ihan täydellisesti! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi upea terassi! ☺
  Iina

  VastaaPoista
 4. Vitsit, näyttää kyllä tosi hyvältä! Hieno suunnittelu ja toteutus :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :-)
  Löysin sun blogin juuri ihan sattumalta googlen kautta, ihana löytö, alan seuraamaan! Löysin paljon yhdistäviä juttuja. Esim. mulla on myös pienet pojat 2v ja 8kk ja newbie hulluus vaivaa.
  Uusi (vakkari)lukijasi Tuui

  VastaaPoista