tiistai 3. helmikuuta 2015

Koukussa Vintage maaliin


Viime viikkoiselta Korppoon visiitiltä tarttui matkaan pari pientä Vintage maalipurkkia. Molemmat sävyt näyttävät harmahtavilta purkin kyljessä, mutta todellinen väri on paljon kauniimpi. Ensimmäisenä esittelen teille sävyn nimeltään Dusty green, jolla tuli tuunattua yhtä jos toista pientä juttua. Vaikka purkissa onkin vain 100 ml, on sitä edelleen n. puoli purkkia jäljellä.. Maalin hintakaan ei päätä huimaa, vain 5,90€ / purkki.


Ensimmäisenä tuunattavaksi pääsi n. kymmenen vuotta sitten Prismasta ostettu lampunjalka. Lampunjalka itsessään oli jo ihan kauniin värinen, se ei vain erottunut makuuhuoneemme seinien väristä mitenkään. Pienellä tuunauksella siitä tuli kuitenkin ihan näyttävä.


Tosin nyt "ongelmaksi" on muodostunut tuon varjostimen väri, se kun ei näytä yhtään sopivan jalan värin kanssa.. Näppäränä likkana keksin kuitenkin asiaan jo ratkaisun, vanha talteen ja uusi ostoslistalle!


Lampun- sekä kynttilänjalan lisäksi tuli tuunattua liitutaulun kehykset äidilleni. (Ai niin, ja yhdet valokuvakehykset itselle!) Lasisesta vanhasta suolakurkkupurkistakin sain aikaiseksi kauniin maljakon, vain yhdellä maalikerroksella. Ja kuten sanottu, edelleen on vielä puoli purkkia jäljellä..

Eilen korkkasin Ocean blue -sävyn, jonka kulutin kerralla loppuun. Ja aivan kuten Amalias Hem:in Terhi varoitteli, jäin Vintage maalien koukkuun. Niitä on pakko saada lisää. Ja tuunailtavaa myös.

Muita Jeanne d' Arc Living maaleihin höpsähtäneitä?

P.S. Muistakaahan osallistua arvontaan! Klik!

6 kommenttia:

 1. Oi tosi kivan näköstä! Ennoo kuullukkaan tuommosesta maalista. Kätevä kun tarttuu lasiinki, pysyykö hyvin, ettei rapise ajan myötä?

  letkia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on se, että pintaa ei tosiaan tarvitse esikäsitellä mitenkään! :) Pitäisi kuulemma pysyä hyvin, mutta aika tietysti näyttää.. :)

   Poista
 2. Ihana sävy!! Mistä noita maaleja saa? Olen ihastellut jo monessa blogissa kyseisiä helmiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin tosiaan Amalias Hem sisustuskaupasta, mutta googlettelemalla löytyy kyllä enemmänkin jälleenmyyjiä. :) Käsittääkseni myös postittivat tuolta Amalias Hemistä, siellä maali taisi olla jopa parikin euroa halvempaa kuin monessa muussa paikassa. :)

   Poista
 3. Mihin materiaaliin toi maali ottaa kiinni ? Jotenkin houkutteleva väri tuo vihreä ! Upea muodonmuutos tohon kynttiläjalkaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma ottaa kiinni lähes kaikkeen. Ja pintaa ei tarvitse hioa ennen maalausta. :)

   Poista