keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Saariston kaunein sisustuspuoti

Tänään "sukellettiin" syvemmälle saaristoon ja käytiin tutustumassa Korppooseen. Mulla oli alusta asti pieni visio, miksi sinne näin talvella halusin, ja ketään tuskin yllättää, että kyseessä oli jotain sisustamiseen liittyvää. Saaristo on varmasti kauneimmillaan kesäisin, mutta sateisetkin merimaisemat saivat mielen hyvälle, levolliselle tuulelle. Ajeltiin ensin ristiin rastiin ja ihmeteltiin maisemia sekä kauniita vanhoja taloja. Ennen kotiin lähtöä pysähdyttiin Amalias Hem nimiseen sisustuspuotiin, joka löytyy Korppoon keskustasta.

Puotia pitää ihana Terhi, jonka kanssa mailailin jo viime viikolla. (Piti varmistaa, että puodilta varmasti löytyy varastosta haluamiani maaleja.) Jo viesteistä välittyi mukava fiilis, ja puotiin saavuttuamme tunsimme olomme erittäin tervetulleiksi. Palvelu oli varsin ystävällistä ja tuotevalikoima ihana. Luvan saatuani nappasin teillekin ihasteltavaksi muutamat kuvat.


Jos siis esim. ensi kesänä suunnittelette reissua Turunmaan saaristoon ja Korppooseen, piipahtakaa ihmeessä tässä kauniissa puodissa.

Ja kuten hieman lupailinkin, mukaan tarttui jotain pientä arvottavaa tänne blogiin, palaillaan siis arvonnan sekä ostosteni parissa huomenna.

 P.S. Puodin valikoimaa pääset kurkkailemaan myös Amalian blogista,

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niitä voi käyttää lähes mihin vaan, itse aion maalata parit lampunjalat. :) parasta on se ettei pintaa tarvitse esikäsitellä mitenkään ennen vintage maalin käyttöä! :)

      Poista
  2. Ah, miten ihanan näköinen puoti! <3

    VastaaPoista