sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pikkuinen pilvi keittiössä


Jo raskausaikana ihastelin näitä KG Designin pöytätabletteja, joita on vilahdellut blogissa jos toisessakin. Nyt kun Eemi jonkin verran jo sormiruokailee, tuli ajankohtaiseksi ruokailualustan hankkiminen. Sen lisäksi, että pilvitabletti on kaunis, se on myös erittäin helppo pitää puhtaana. Koska tabletti on tehty silikonista, pitäisi sen olla myös kestävä. Väriksi valitsin Aquan, vaikka harmaa käväisikin ensin ostoskorissa.


Sitten kun Eemi syö itse puurot yms., olisi haaveissa hankkia Playtray, joka mätsääkin kivasti Tripp Trapp syöttötuolin kanssa. Tähän asti olen kuullut vain positiivista palautetta kyseisestä tuotteesta.

P.S. Tervetuloa uusille lukijoille! Nyt kun 50. lukijan raja on paukkunut rikki, on luvassa pian pientä arvontaa. Facebookkiinkin on kertynyt kivasti porukkaa, kiitokset tykkäilijöille. Kun 100. tykkäystä on kasassa, on Facebook arvonnan vuoro.♥

2 kommenttia:

  1. Tätä pohdin meillekin sitten kun se on ajankohtainen. Moni on tosissan kehunut tätä ja itsekin tykkään kun se ei näytä olevan mikään valtava. Pysyykö se hyvin paikoillaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt kyllä kovin! :) Ja pysyis muuten hyvin paikoillaan, ellei Eemi repis sitä koko ajan suuhun... :D Eli sitten kun innostus tuohon loppuu niin... :)

      Poista