tiistai 2. joulukuuta 2014

Porin Deconella


Jos Porissa ollessani sisustusvimma iskee kunnolla päälle, suuntaan Sisustus Deconellaan. Liike on hyvin "piilossa" teollisuushallien keskellä, ei niin kauniissa ympäristössä, mutta onneksi sisällä on toinen toistaan kauniimpia esineitä. Tällä kertaa riensin paikalle kiireellä, hakemaan yhtä varaamaani RM:n lyhtyä. Matkaan tarttui myös toinen lyhty, lahjaksi siskolleni. Harmikseni liike menikin aikaisemmin kiinni kuin muistin, enkä ehtinyt kuvaamaan liikettä kokonaan. Napsasin kuitenkin muutamat kuvat Maisonin osastolta ja kassan lähistöltä.


Deconellasta löytyy paljon kaikkea ihanaa Maisonin tuotteiden lisäksi. Maisonin osastosta tykkään kovasti siinä mielessä, että sieltä löytyy paljon eri tuotteita kuin Loviisan aitasta.

Tällä kertaa Deconellassa asioidessani minulle jäi kuitenkin hieman ikävä fiilis, palvelu kun ei ollut ihan kohdillaan. Pyysin siskoni lahjaa lahjapakettiin, mutta sitä en kuitenkaan saanut? Kun pyysin sen erilliseen kassiin, en meinannut saada Maisonin omaa kassia myös toiselle tuotteelle? Tästä minulta meinattiin pulittaa kolme euroa, vaikka se näille tuotteille (etenkin särkyville!) kuitenkin kuuluu. Onneksi saatiin asia nopeasti selvitettyä, ja sain sekä lahjaksi menevän tuotteen omaan ja minun helposti särkyvän tuotteen omiin kasseihinsa. No, loppu hyvin kaikki hyvin, ja nyt saatiin kotiin yksi kauan haaveissa ollut lyhty.

4 kommenttia:

 1. Tuntuu, että nykyään asiakaspalvelu vain huononee entisestään.. :/ Valitettavasti mm. Porissa on monessakin paikassakin huonoa palvelua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että sama ilmiö toistuu vähän kaikkialla.. :/

   Poista
 2. Aivan ihana liike!! Tuonne kun pääsisi ostoksille :) Heti jo näkyy monta juttua mitä ostaisin! Onpa ollut huonoa palvelua, luulisi tuollaisen olevan itsestään selvyys, että sisustuskaupassa voidaan myös paketoida lahja, tai että ainakin pussin saa ilman lisäkuluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kun pyysin lahjan pakettiin ja sillä aikaa otin parit kuvat. Tietysti oletin, että tuote oli paketoitu, mutta totuus paljastui vasta kun siskoni otti lyhdyn esiin kassista. :(

   Poista