perjantai 26. joulukuuta 2014

Pikkuinen pulkkailija


Aatonaattona otettiin pieni varaslähtö joululahjojen kanssa ja napattiin vauvapulkka sekä lampaantalja käyttöön. (Loppujen lopuksi talja jätettiin kuitenkin sisälle, sen kanssa Eemi vain valui huonoon asentoon.) Meidän ensimmäinen pulkkareissu oli niinkin hurja, että käveltiin kotitien päähän. Eemi ihmetteli hiljaa hämmentyneenä talvista merimaisemaa pulkastaan. Pienen tuijottelun jälkeen suunnattiinkin takaisin kotiin jouluruokien laittoon. Raitis pakkasilma tekee kyllä ihmeitä itse kullekin, ei ihme, että meidän pieni nukkui pitkät päikkärit ulkoilun ja ruokailun jälkeen. Voi kun olisi itsekin malttanut jouluhössötyksiltä sellaiset nukkua.. mutta ei.. Ruokien laittamisessa sekä siivoamisessa saatiin aikaa kulumaan, ihan sinne yön pikkutunneille asti.

Tänään mennään taas pulkkailemaan. Näinkin pieniltä jutuilta kuulostavat asiat saa mut ihan mielettömän iloiseksi. Mikään ei oo ihanampaa kuin perheen kesken vietetty aika. Sama se vietetäänkö sitä yhdessä sängyllä köllötellen vai pulkkaillen. On kuitenkin ihan mieletöntä, että koko ajan Eemi kasvaa ja pystytään tekemään yhä enemmän juttuja yhdessä.

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä kuvia!! Varsinkin tuo neljäs on mielettömän hieno. ♥ Ja raitis ulkoilma tekee kyllä ihmeitä varsinkin näille perheen pienille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Niin tekee. <3 Eemi nukkuukin parhaiten ulkoilmassa. Itsekin nukkuisin mielelläni pakkasessa, jos löytyisi tarpeeksi isot vaunut ja lämpimät varusteet.. :D Raskausaikana nukuttiin talvella usein ikkuna raollaan, kun niin halusin. Mies ei oikeen tykännyt, mutta sopeutui ajan myötä. :D

      Poista