sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ne parhaimmat joulumarkkinat


Aika ihanan ja tunnelmallisen näköistä, eikö? Kuvat on otettu eilisiltä Vanhan Malmin joulumarkkinoilta, joissa käväistiin meidän poppoon sekä mun vanhempieni kanssa. Kovasti näitä markkinoita oli meille mm. muskarissa mainostettu ja hehkutettu, eikä turhaan. Näistä jäi niin hyvä mieli, kauneimmat joulumarkkinat, joissa olen koskaan ollut. Vanhojen puutalojen väleissä oli kojua kojun perään, ja myynnissä toinen toistaan ihanemman näköisiä tuotteita. Tarjolla oli paljon leivonnaisia, monenlaisia käsitöitä, ruokaa, kalaa, lampaan taljoja, sinappeja, sisustusjuttuja, karkkeja.. Lisäksi oli kahviloita ja puurokojuja, arpajaisia..Villasukkakojuja oli niin paljon, että jos ei itse osaisi kutoa, niin tuolta olisi varmasti mieluiset löytyneet.

Meidän matkaan markkinoilta lähti saunavihta, pilttipurkkeihin sopivia muovikansia,  polkkakarkin tuoksuinen kynttilä sekä pussillinen pullaa. Kranssit ja tuoksukynttilät houkuttelivat kyllä enemmänkin, mutta nuukuus iski. Miehen kanssa pohdittiin josko suunnistettaisiin ensi viikonloppuna syvemmälle saaristoon seuraaville joulumarkkinoille. Kaipa tää mun joulufiilistely on pikkuhiljaa tarttunut häneenkin.

6 kommenttia:

 1. On kyllä tunnelmallisen näköistä :) Harmi kun itse en päässyt käymään millään joulumarkkinoilla.. No onhan tässä toki vielä aikaa, mutta ei täällä taida mitään kivoja ollakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän vielä varmasti jotain markkinoita jossain on! :) Meillä markkinoilla käyminen on muodostunut jo perinteeksi, tosin ennen ollaan käyty ihan vain yksillä.. :D

   Poista
 2. Missing Socks oli näistä kuvista kaikkein herttaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin kanssa naureskeltiin et sellainen pitäis olla jokaisessa kodissa! :D mistä se johtuukin et aina on sukkia hukassa.. :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä! Meidän piti mennä tänään pitkästä aikaa suurtorille, mutta Felix on oikeasti kipeä ekaa kertaa. :( No onneks tää ei iskenyt aattona! :)

  VastaaPoista