keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulupukkia tapaamassa

 

Viime sunnuntaina kierrettiin molemmat Turun joulutorit läpi. Ensimmäisenä käytiin vanhan suurtorin joulumarkkinoilla, joista en kuvia muistanut juurikaan ottaa. Itse olen kuitenkin aina pitänyt enemmän kauppatorin joulutorista, jossa on paljon intiimimpi tunnelma. Lisäksi myyntikojujen myytävätkin ovat enemmän mieleeni. Suurimmaksi osaksi vain katseltiin ja ihasteltiin, mutta pieniä ostoksiakin tehtiin. Puinen voiveitsi, valkosipulimajoneesi sekä pieni lammaspehmolelu tarttuivat mukaan. Kustavin savipajan PussPuss Companyn suloiset kipot houkuttivat, mutta valikoimista ei löytynyt sitä mallia jonka olisin halunnut. Ison plussan saavat asiakaspalvelusta, lupasivat toimittaa haluamani kipon kotiovelle asti! Tämä jos mikä on asiakaspalvelua, kun ottaa huomioon kipon hinnan 13 € ja 90 kilometrin matkan pajalta meille kotiin.

Meidän oli tarkoitus vanhalla suurtorilla käydä moikkaamassa Joulupukkia, mutta Pukki ehti juuri lähteä tauolle meidän saavuttua paikalle. Onneksi nähtiin kauppatorin joulutorilla toinen Joulupukki, ja mikä parasta ilman jonotusta! (Vanhalla suurtorilla Joulupukin luo on aina pitkät jonot..) Tällä Pukilla oli aikaa jutella Eemille ja poseerata kuvissa. Eemi ei pelännyt yhtään, lähinnä hämmästeli ja ihmetteli, että mikäs ukko se tämä nyt on. Veikkaan kovasti, että vuoden päästä tilanne on jo toinen.

Nyt tulevana viikonloppuna jatketaan joululinjalla, ja tarkoituksena on piipahtaa ensimmäistä kertaa saariston joulumarkkinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti