tiistai 23. joulukuuta 2014

Joululahja merisuolasta

Blogissa on ollut enemmän hiljaisia päiviä putkeen kuin oli tarkoitus. Pahin flunssa mitä muistan osui kohdallemme juuri ennen joulua. Hassua, mutta erittäin huippua, vanhempien sairastellessa Eemi on ollut terve kuin pukki! Nyt ollaan pari päivää oltu jo hieman terveempiä ja näyttäisi siltä, että joulu saapuu tännekin. Sairastelun vuoksi valmistelut laahaavat pahasti jäljessä. Tänään vietetään koko päivä keittiössä, jouluruokia valmistaen. Siinä välissä pulkkaillaan pihassa ja kotitiellä, sillä me saatiin kuin saatiinkin valkoinen ja runsasluminen joulu!


Ja nyt takaisin siihen varsinaiseen postauksen aiheeseen. Viime viikolla valmistin useamman putelin jalkakylpysuolaa. Tämän helpompaa DIY joululahjan tekeminen ei voisi enää ollakaan. Eli kulhossa sekoittelin seuraavat aineet toisiinsa: paketillinen merisuolaa (n. 1 kg), elintarvikeväriä sekä 1-2 tippaa (jouluista) saunatuoksua.


Sitten purkittamaan ja purkin ympärille pitsinauhaa ja paketointi sellofaaniin. Simppeliä ja helppoa! Näitä annettiin lahjaksi ystäville ja sukulaisille. Omaankin käyttöön jäi yksi purkki, me kun molemmat tykätään miehen kanssa ottaa jalkakylpyjä saunoessa.

Mukavaa aatonaattoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti