torstai 18. joulukuuta 2014

Helppoakin helpompi joulusuklaa

 
Ajattelin vinkata teille maailman yksinkertaisimman joulusuklaan ohjeen. Tähän tarvitaan vain lemppari suklaata (mulla Fazerin sininen), ohkaisia joulupipareita sekä suklaamuotti. Suklaan sulatin vesihauteessa ja n. 8 kpl pipareita murensin sulan suklaan joukkoon. Sitten vain sekoittelemaan ja lusikoimaan muottiin. Muutaman jääkaapissa vietetyn tunnin jälkeen suklaa on valmista nautittavaksi.


Tätähän voisi soveltaa myös laittamalla joukkoon vaikka rusinoita tai kuivattuja hedelmäpaloja, vain mielikuvitus on rajana!

4 kommenttia:

  1. mm, varmasti on ihana jouluinen maku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä.. :) Eihän niistä mitään jouluksi jäänyt, heh.. :D

      Poista
  2. Hyvännäköisiä joulusuklaita! :) Suosittelen suklaan temperointia (kuulostaa vaikeammalta mitä onkaan), niin suklaa pysyy hyvänä ja makukin parempana. Mut kiitos kun muistutit, että miulla on kans näitä muotteja kaapissa uottelemassa. Pitääkin taas joku päivä tehdä näitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä vinkki! En tullut edes ajatelleeksi.. :)

      Mullakin on erilaisia muotteja pari, ja vasta nyt niille tuli jotain käyttöä.. :) Ihanaa joulua sinne!

      Poista