tiistai 4. marraskuuta 2014

Myymälä Mielikuvat


Eilen illalla suuntasin Lietoon, Myymälä Mielikuvat kohteenani. Myymälää pitää ihana Sari Eskola, jonka tapasin ensimmäisen kerran helmikuussa 2012. Sari on aivan ihana persoona, niin aurinkoinen ja ystävällinen. Sellainen joka jää mieleen hurmaavalla asenteellaan ja asiakaspalvelutaidoillaan. Myymälän löydät Liedon keskustasta, K-supermarketin kyljestä.


Edellisessä kodissamme meillä oli kolme sisustustarraa, joista kaksi oli Mielikuvien tuotantoa. Ja se yksi.. sen tekstin kirjaimet tippuivat seinästä päivittäin. Kunnes otin avukseni liimaa ja liimasin ne seinään kiinni. Mielikuvien tarrojen kanssa ei ole koskaan ollut moista ongelmaa, ne pysyvät jopa lasikuitutapetin päällä napakasti kiinni. Hauskaa on myös se, että siitä rautakaupasta ostetusta tarrasta pulitin jopa enemmän kuin mitä vastaava olisi maksanut Mielikuvien tekemänä.. ja värinkin olisin saanut valita ihan itse. Kaikenlisäksi inhoan niitä reunoja, joita lähes kaikissa rautakauppojen yms. sisustustarroissa tuppaa olemaan! Ne huomaa jo kilometrin päähän, vaikka niiden luultavasti olisi tarkoitus olla "näkymättömiä"..?


Furulundista löytyy myös vain ja ainoastaan Mielikuvista ostettuja tarroja. Eemin huoneessa asustaa pieni siili, meidän makkarimme takan kyljessä tekstitarra, ja kylpyhuoneen ja wc:n näkösuojina toimivat hiekkapuhallustarrat. Nuo makkareiden tarrat on myymälästä heräteostoksena napattu mukaan, kylppärin ja wc:n tarrat taas meille tehtyjä. Mitat vaihdettiin sähköpostilla, jota kautta sain myös viestiä heti, kun tarrat olivat valmiita noudettaviksi. Tarrojen paikoilleen laitto on helppoa, mutta tarkkuutta vaativaa puuhaa. Ohjeet saat kuitenkin liikkeestä mukaan ja ne löytyvät myös yrityksen nettisivuilta.


Laajan tarravalikoiman lisäksi myymälästä löytyy myös sisustustuotteita, paljon erilaisia lyhtyjä, kynttilöitä, lamppuja, ovikransseja... Myös vanhoja ikkunan pokia löytyy ihanilla tarroilla varustettuna.


Huomenna paljastan, mikä mut tällä kertaa ajoi Sarin luokse. Pieni juttu, mutta sellainen, joka saa hymyn huulille aina kun sitä katson. Tarra tietysti, mutta missä ja minkälainen.. Se jää vielä nähtäväksi!

4 kommenttia:

 1. Ihana myymälä! Ei ilmeisesti vielä nettikauppaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja löytyy kyllä, linkkejä piiloittelin tekstiin tuo nimen alle, mutta tässä vielä osoite selvemmin. :)

   http://www.mielikuvat.fi/

   Poista
 2. Ah, miten ihastuttavan näköinen liike! Miksi ihmeessä sen pitää olla niin kaukana? :D Onneksi nettikauppa pelastaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, näin ihania ja hyvälaatuisia tarroja ei muualta löydy. <3

   Poista