torstai 9. lokakuuta 2014

Treffit perunan kanssa


Kuun alussa käytiin 4 kk neuvolassa, jossa näytettiin vihreää valoa soseiden syömiselle. Halusimme alkaa pikkuhiljaa maistattamaan uusia makuja pojalle, vaikka kasvu on sujunut upeasti pelkällä korvikkeellakin. Eemi on siis tähän asti syönyt vain maitoa, vellejä emme ajatelleet ottaa kuvioihin ollenkaan, mikä oli neuvolatätimmekin mielestä viisainta. Mutta takaisin niihin soseisiin!


Maistelut aloitimme perunalla. Lähes tappelimme miehen kanssa, että kumpi saa antaa ensimmäisen lusikallisen! Usein kuulee, että vauvat lähes aina työntävät kielellään ensimmäisen lusikallisen ulos. En yhtään kuitenkaan yllättynyt, että meidän Eemi maisteli hartaudella ja nielaisi kaiken. (Tuo pieni possunen kun ahmii neuvolan rotarokotteetkin innoissaan!)


Noin kolmen lusikallisen jälkeen ilme näytti tältä. ♥  Tuota hymyä jatkui ne ensimmäiset kolme maistelupäivää, seuraavana kahtena kaikki tulikin oksentaen ulos. Nyt maistelussa on bataatti, ja siitä meillä tykätään niin kovin, että lusikallisten välissä vähän naureskellaankin. Ja kiukkuhan siinä tulee, jos äiti tai iskä on liian hidas syöttämään! Tänään poika söi ensimmäistä kertaa koko annoksen. (Eli yhden jääpalan kokoisen köntin sosetta.) Tästä se lähtee, mun pienestä kasvaa iso. ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana hymyilevä poitsu! Antakaa paljon haleja meijän puolesta, täällä kova ikävä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bataattihirmu kiittää ;) ja annetaan, toivottavasti nähdään pian! <3

      Poista