lauantai 18. lokakuuta 2014

Tietokonenurkkaus

Yläkertaan mentäessä rappusten päässä on pienoinen aula, josta pääsee molempiin makuuhuoneisiin. Tuota tilaa voisi kutsua meidän pieneksi kotitoimistoksi, sillä sieltä löytyy tietokone sekä tulostin. Tätä tilaa emme ole remontoineet millään muotoa, se oli meidän makuumme sopiva juuri näin.


Tietokonelipaston lisäksi aulassa on myös vitriini, jossa on suurin osa kirjoistani. Niin lipasto kuin tämä vitriinikin, on muutossa mukana kulkeneita huonekaluja. Molemmat meinasivat jäädä ilman paikkaa uudessa kodissa, mutta ne saatiinkin näppärästi tähän. Taustalla näkyy myös meidän rappukäytävää, joka on vielä remonttia vailla. Tapetti olisi muuten aivan ihana, sääli vain, että se on niin monesta kohtaa rikki tai kuprulla.


Lipaston takaakin löytyy tällainen ristikkokaide. Juuri tästä syystä lipasto on tuossa kohtaa oiva, ettei Eemi pääse tippumaan väleistä. Samoin tähän keksitään jotain esteeksi, ja rappusten päähän tulee tulevaisuudessa portti. Tosin tovi taitaa vielä mennä, ennen kuin meillä aletaan liikkumaan!


Tässä tilassa näitä uusia postauksia loihditaan.

2 kommenttia:

  1. Rakastan noita pieniä yksityiskohtia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotain pientä tila vielä kaipaa, täytyy vaan keksiä että mitä.. :)

      Poista