torstai 9. lokakuuta 2014

Sisustajan pienoinen taivas


Muutin Turkuun syksyllä 2009, ja muistaakseni noin vuosi myöhemmin käväisin ensimmäistä kertaa paikassa johon koukutuin heti. Paikassa, joka on ahkerasti aina sillon tällöin keventänyt lompakkoani viimeisen neljän vuoden aikana. Rahalleni vastineeksi olen saanut useita kauniita esineitä, joita tuo mieskin on jo oppinut "arvostamaan". (Tai ainakin jotenkin edes ymmärtämään tätä harrastusta, heh.)


Kyseessähän on mikäs muu kuin Loviisan aitta. Aitta on suosittu etenkin turkulaisten keskuudessa, mutta kuulemma sinne matkataan pitkänkin matkan päästä. Itse kävin ennen tiuhaan kurkkimassa uutuuksia, asuimmehan suht lähellä. Nyt kun matkaa on reippaasti enemmän, käyn paikan päällä paljon harvemmin. Aitan puolella on myynnissä monia eri merkkejä, vaatteita ja kodin tuotteita. Jokaisen makuun varmasti jotakin!

Lempparini rakennuksista on ehdottomasti Kuivuri, joka on pullollaan Riviera Maisonin tuotteita, kolmessa kerroksessa. Maisonin huonekaluja en ole vielä raaskinut koskaan ostaa (hinta kun ei ole sieltä halvimmasta päästä), mutta piensisustustuotteita meiltä löytyy kotoa useita. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole täyttää kotiamme pelkästään Maisonilla, ja näihin neliöihin nuo pienetkin yksityiskohdat uppoavat helposti.

Olen piipahtanut parissa muussakin Maisonia myyvässä liikkeessä, ja täytyy todeta, että Kuivuri on ehdottomasti paras. Esimerkiksi Helsingin White on White liike jää todella kauas Kuivurin tasosta. Ja tietysti pidän tutusta henkilökunnasta, joka auttaa mielellään asiassa kuin asiassa.


Viime viikolla käväisin yhtenä päivänä kurkkaamassa syksyn uutuuksia ja tekemässä heräteostoksia. Mielessä oli myös yksi tietty juttu, mitä en valitettavasti hyllyistä löytänyt. Kysyin vielä kassalla, josko tuotetta olisi varastossa. Noh, mun tuurillani niin ei tietenkään ollut. Tuotetta oli kuitenkin jo tilattu, ja mulle laitettiin yksi varaukseen. (Lisäksi varauksessa on pari muutakin juttua, jotka voin kaikki noutaa sitten kerralla.) Eli kun tuote saapuu, saan tekstarilla ilmoituksen. Huippua! Nyt vain odottelen viestiä, että pääsen kotiuttamaan tilaukseni. Tällä kertaa kaikki tilaamani tuotteet ovat käyttöön tulevia juttuja, eivätkä vain koristeita. Sähköiset suola- ja pippurimyllyt sekä laatikko käytetyille pattereille. (Niitä meillä kuluu vauhdilla, kiitos itkuhälyttimien..)

Löytyykö sieltä lukijoistakin Riviera Maisoniin hurahtaneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti