lauantai 11. lokakuuta 2014

Mitä toivoa vauvalle joululahjaksi?

Eemin ensimmäinen joulu lähestyy hurjaa vauhtia. Hieman on jo lähipiiristä kyseltykin, mitä toivoisimme lahjaksi hänelle. Niinpä.. En ollut ehtinyt edes ajattelemaan tätä, ennen kuin sitä multa ensimmäisen kerran kysyttiin. Asiaa hetken pohdittuani kokosin kollaasin jutuista, jotka tulivat ensimmäisinä mieleeni. Tuoreena äitinä otan kuitenkin mielelläni vastaan vinkkejä, mitä voisin tuolle toivelistalle lisätä.


1. Lampaantalja 
Talven vaunulenkkejä / pulkkailua varten.

2. Vauvapulkka 
Ihan must, ei oo vaan tullut vielä hankituksi.

3. Mauri Kunnaksen sukukirja 
Näin tän hiljattain kauppareissulla, ja musta tää olis mahtava muisto! Tykkään kovasti täytellä vauvakirjojakin, tää menis mukavasti siinä sivussa. Ja sitten Eemillä olisi kirja täynnä pieniä tiedonmurusia omasta suvustaan.

4. Fisher-Price Laughing & Learning & Dancing Puppy 
Tätä lelua on monet mulle kehuneet, "pakkohan" se on meillekin saada! Toki myös muutkin oppimislelut ovat enemmän kuin tervetulleita!

5. Doomoo säkkituoli
Eemin sitteri alkaa pian käymään pieneksi ja uudelle olisi tarvetta. Säkkituoliin saisi turvavaljaat ja käytössä menisi 30 kg asti.

6. Bumbo vauvaistuin
 Onko hitti vai ihan totaalinen huti/turhake?

7. Pussilakanasetti 
Kuulemma ainakin yksi setti on jo joululahjapapereihin kääritty.

8. Sophie the giraffe lelut (+ hoitotuotteet)
Yksi sarjan purulelu meiltä löytyy ja Eemi on pitänyt siitä kovasti. Tuo perinteinen kirahvi kuitenkin puuttuu. Hoitotuotteet taas ovat kuulemma todella laadukkaita, mutta hintojen vuoksi en ole raaskinut vielä ostaa.

9. Rahaa / lahjakortteja 
Eemillä on säästötili, jonne tyhjennämme säästöpossut ja viemme lahjarahat. Rahakaan ei ole siis huono vaihtoehto, jos ei halua ostaa materiaa. Vaatteiden osalta taas toivon mielummin lahjakortteja kuin itse vaatteita, näin saamme varmasti oikean kokoisia ja juuri niitä vaatteita mitä pojalle tarvitsemme. Lisäksi lahjakortit ovat voimassa yleensä pitkään, joten niitä voi käyttää myöhemminkin, jos juuri sillä hetkellä ei ole erityistä tarvetta täydentää vaatekaappia.

Mitä teillä on toivottu / saatu ensimmäisenä jouluna lahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Tuo Mauri Kunnaksen sukukirja kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Täytyykin joku kerta etsiä se käsiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois kyl kivaa lisäpuuhaa :) joskus näin myös jonkun Muumikirjasen, johon piti isovanhempien kirjoittaa itsestään. :)

      Poista