maanantai 13. lokakuuta 2014

Lasikuisti

Nyt on aika esitellä teille sellainen paikka kodistamme, johon rakastuin ensisilmäyksellä. Tämän kuistin (jota me kutsumme lasikuistiksi) sekä keittiön puuhellan nähtyäni välityskuvissa olin ihan myyty. Näytössä tunne vain vahvistui, tämä talo on pakko saada! Lucky for us, niin myös kävi. Kurkataanpas sitten helmeäni!


Kuistia emme siis ole remontoineet, vaan edelliset asukkaat ovat maalanneet pinnat viime vuonna. Joskus kun kukkaron nyörit antavat myöden, olisi tarkoituksena teetättää toiset ikkunat sisäpuolelle. Nyt kun tuossa on vain yhdet lasit, niin tila on kylmillä keleillä todella...kylmä. Tämän vuoksi väliovi on usein kiinni. Kuisti toimii pääasiassa meidän eteisenä, sillä sisällä on melko pieni eteistila, johon ei kaikki kimpsut ja kampsut mahtuisi millään. Parasta kuistissamme on ehdottomasti nuo ihanat ikkunat sekä tilavuus. Vaunutkin mahtuvat näppärästi, ja silti tuossa tilassa saa kuivattua kahden isohkon koiran tassut. 

4 kommenttia:

 1. Ihana kuisti! :) tuo oven yläpuolella oleva ikkuna on kaunis! Mielestäni tuollaisen kuistin voi pitääkin viileänä, Se jotenkin sopii kuistin henkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään siitä myös kovin! :) Hmm.. sopisihan se, mutta tavallaan olisi kiva saada tuokin tila talvikäyttöön, niin sitten siinä voisi säilyttää esim. kenkiä talvellakin. Ja koirat tykkäisivät nukkua kuistilla, mutta lämpö karkaa harakoille, jos väliovea pitää auki. Toisaalta taas, tässä on nyt niin monta rautaa taas tulessa, ja kaikenlaisia remppakohteita, joten tuo ei ole siellä jonon kärkipäässä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Vaikka niiden peseminen onkin yks taitolaji, kun saa yhden käden varassa roikkua tikkailla :D

   Poista