sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tax free shopping

Tänään aamulla lähdettiin ystäväni Even kanssa sisustusristeilylle Turusta. Tuosta retkestä kerron varmaankin huomenissa postauksen muodossa enemmän, mutta ajattelin tulla pikaiseen esittelemään pienet ostokseni laivalta.


Juuri pari päivää sitten tuolle miekkoselle päivittelin, että kaikki mun hajuvedet alkaa olemaan lopussa. Ongelma korjaantui (tilapäisesti) tänään, kun ostoskoriini nappasin parit Victoria's secretin tuotteet. Hinnalla näitä suloisia tuoksuja ei ainakaan oltu pilattu, nämä kaksi kun maksoivat yhteensä alle 25 €. Siskoni ovat kovasti kehuneet näitä body mist tuoksuja, joten pakkohan oli itsekin päästä kokeilemaan. Valinnan vaikeus meinasi koitua kohtalokseni, mutta lopulta löysin suosikkini.


Ja enhän mä voinut laivalta lähteä tuomatta mun pienokaiselle jotakin. Valikoimat eivät olleet hääppöset, mutta eiköhän Haisulista muodostu oiva kaveri, kunhan vain pojalle tulee hieman ikää lisää. Uskon vakaasti, että Eemistä tulee yhtä kova muumien fanittaja kuin äidistään, heh.

Karkkien hinnat olivat niin tähtitieteelliset, etten viitsinyt ostaa kuin yhden ainoan purnukan. (Sellaisen jota maista en saa..) Siis oikeasti, osa niistä karkeista oli kalliimpia kuin meidän lähikaupassa? Risteilyn a ja o, olivat kuitenkin huippu ruoka ja ihana seura. Mutta palaillaan niihin huomenissa, nyt puikkojen kimppuun, unia!

1 kommentti: