tiistai 23. syyskuuta 2014

Kurkkaus olohuoneeseen

Blogissa on ollut hieman hiljaisempaa ja syystä! Meillä remppailtiin ja sisusteltiin viime viikolla ahkerasti olohuoneen puolella. Vieläkään ei olla ihan täysin valmiita, mutta melkein! Aikaisemmin olen postannut olkkarista, kun remontti oli vielä pahasti vaiheessa. Voit kurkata aikaisemman postauksen tästä.


Tästä pääsi vielä kesäkuussa meidän keittiöön. Keittiörempan myötä laitettiin tämä oviaukko kuitenkin umpeen. Rakastan kuitenkin näitä meidän ovenkarmeja ja mies keksi miten ne voitaisiin fiksusti säilyttää. Tästä meidän uniikista valokuvahyllystä tuli kerrassaan upea!


Tuunailtiin keväällä vanhasta Singeristä meille pöytä. Tää oli ollut mun pitkäaikainen haave, ja upeahan siitä tuli. Pöytälevyn maalasin (ylläri) puuvahalla.


Olkkarissa on kaksi vanhaa kaappia/komeroa, joiden ovet odottavat vielä maalaamista. Lisäksi on vielä sähkötöitä hieman tekemättä.


Lattia kaipaa maalia kohdasta, jossa oli ennen kipinäpelti. Olkkarissa oli pieni takka, joka valitettavasti oli rikki sisältä. Seinän toisella puolella on kuitenkin keittiön puuhella, joten ei tämäkään kerros ilman tulipesää jäänyt. Itseäni kovasti häiritsee tuo antenni, joka toivottavasti lähitulevaisuudessa katoaa näkökentästä. (Kun antenni saadaan asennettua katolle.)


Muuriseinä maalataan harmaalla (tummempi harmaa olkkarin tapetista) ja puuseinän ja muurin raja piiloitetaan listalla.


Sisustamisen osalta huoneesta puuttuu vielä kattolamput (tänään tilattu) sekä lelukori Eemin leluille ja muille tavaroille. Kuitenkin ollaan tämänkin huoneen kanssa jo lähes valmiita, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Mitäs pidätte?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa ja kodikasta, tosi harmoninen tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä kovasti tavoiteltiinkin. :) Taitaa olla vähän teemana tän kodin kanssa.. :)

   Poista
 2. Kaunista! Rauhallinen värimaailma ja tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oon kovin tyytyväinen itsekin, vielä kun saatais kaikki pienetkin yksityiskohdat valmiiksi. :)

   Poista
 3. Aivan ihana ja hurmaava blogi! Pakkohan tätä on alkaa seuraamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! <3 Osallistu ihmeessä mukaan käynnissä olevaan arvontaan! :)

   Poista